Astăzi o să încercăm să ne dăm seama ce am putea găsi într-un Zodiac erotic. În același timp, Constance Stellas ne povestește în prefața cărții sale că, odată ce vom reuși să citim zodiacul ei, vom reuși să știm totul. Ea își separă cartea în patru părți: în semnele de foc, de aer, de pământ și de apă; ne vorbește de fiecare zodie în parte, luând în calcul ce îl excită pe fiecare, ce slăbiciuni are, diferența dintre bărbat și femeie, dar, în același timp, și aranjarea scenei pe care o are fiecare în parte.

De exemplu: ne povestește aici ce excită berbecul și ce îl inhibă. Ne spune că berbecii au sângele fierbinte și ar putea avea febră mai mare decât alte persoane atunci când sunt bolnavi. Aceasta este metoda normală prin care sângele lor respinge infecția, dar mai înseamnă și că sunt extrem de excitați, chiar și atunci când sunt bolnavi. În același timp, ajunge să ne vorbească într-un alt capitol despre bărbatul leu, spunându-ne că leul este un semn masculin și, de obicei, foarte viril. „Bărbații arată bine și sunt sexy, pentru că sunt persoane iubitoare și protectoare, bărbatul leu are un respect rafinat pentru partenera lui.”  O altă parte, ne povestește despre o zonă sensibilă între taur și berbec, spunându-ne că părul și fruntea sunt zonele erogene ale acestora: berbecului îi place să i se mângâie tot capul și fața, iar taurul înebunește la atingerea urechilor și a gâtului.

În același timp, în carte mai avem și câteva chestionare făcute pentru fiecare zodie, în așa fel încât să descoperim cele  mai bune sau cele mai nepotrivite combinații între zodii și să ne dăm seama cât de mult ne potrivim cu alte zodii. Zodiacul erotic al lui Constance Stellas încearcă să ne învețe secretele senzuale ale fiecărei zodii și să ne ajute să ne găsim o pereche perfectă.

Cartea poate fi achiziționată de pe Târgul Cărții.