Astăzi vom vorbi despre Micul ghid de ghicit în palmă al lui Rene Brunin, care încearcă în cartea sa să ne ofere câteva metode clare de interpretare a liniilor din propria palmă și, în același timp, ne oferă pe lângă acestea câteva explicații detaliate ale semnificațiilor fiecărei linii în parte.

Dar ne oferă și câteva aspecte generale ale mâinii: ne vorbește despre zonele și munți mâinii, cât și despre degetele care ajung să fie guvernate de anumite planete și care ne oferă fiecăruia anumite trăsături. De exemplu: o linie a capului care pare că nu vrea să dea drumul liniei vieții (care pare să se agațe de ea, chiar coborând puțin) denotă influență părintească exagerată. În același timp, când linia destinului se termină cu Jupiter, ea indică un orgoliu excesiv, mania grandorii, o exagerare, putând duce la cele mai grave greșeli. În același timp, linia soarelui este una din cele mai interesante de studiat. Are la fel de multă importanță pentru palma unui individ, cât are soarele pentru pământ.

De altfel, cartea lui Rene Brunin oferă esenţialul unui curs de treizeci de ore despre interpretarea liniilor mâinii, pe care acesta a avut ocazia să-l prezinte la un moment dat.

Cartea poate fi achiziționată de pe Târgul Cărții.