De cateva luni ne-am straduit sa facem din blogul anticariatului online tragulcartii.ro o platforma destinata comunicarii intre comercianti si clienti si o publicatie online care sa suscite interesul iubitorilor de carte. Articolele publicate de noi in ultima vreme au generat un oarecare interes si o doza de feedback pozitiv. Am incercat sa mentinem un echilibru intre rigorile si gradul de documentare impus in cazul unui blog de specialitate si nevoile de promovare pe care le avem pentru produsele comercializate pe TargulCartii.ro.

Incredintati ca ne miscam in directia potrivita, am decis sa compartimentalizam activitatea publicistica de cea comerciala. Astfel, incepand de astazi, lansam JurnaldeCarte.ro, un blog pentru publicul de carte din Romania, sustinut de TargulCartii.ro. Aceasta mutare ne va permite sa crestem volumul de articole si editoriale si sa introducem interviuri si reportaje despre literarura, fara a incomoda  activtatea de comunicare cu clientii targulcartii.ro.

Pe Jurnal de Carte veti gasi articole cu privire la carti, autori, stiri despre piata de carte, cu mai mare frecventa si grad de elaborare decat ne puteam permite pe vechiul blog. Vom incerca sa facem din jurnaldecarte.ro o sursa de informare accesibila si variata, aducand  tot mai multe instrumente media in sustinerea initiativei noastre de a oferi continut de calitate iubitorilor de carte din Romania.

Jurnaldecarte.ro va aspira la obtinerea unei pozitii de top pe piata publicatiilor culturale online din tara noastra. Noutatile pe care le vom aduce pe aceasta platforma vor include colaborari cu nume importante din literatura si critica literara, concursuri, programe destinate sustinerii publicarii autorilor debutanti, tutoriale si sfaturi destinate acestora si o serie de alte tipuri de continut de interes pentru pasionatii de lectura.

Speram ca asticolele postate sa ofere cititorilor nostri surse de inspiratie si informare care sa ii indemne sa revina pe JurnaldeCarte.ro

 

Redactia Jurnal de Carte